VANNET - Szélessávú műholdas internet kedvező áron!

 

A "vanNET" az RG-Networks Kft. által szolgáltatott műholdas szélessávú internetszolgáltatások márka elnevezése (brandname).
 
Kétirányú műholdas adatátviteli technológián keresztül biztosított szélessávú internet hozzáférés, melyhez egy ügyfél oldali műholdas terminálra van szükség! 
 
A műholdas terminál tipikusan egy 77-80 cm átmérőjű parabola antennából, egy speciális fejegyégből, valamint egy beltéri modem egységből áll.
 
A szolgáltatás átadási felülete a beltéri modemegység Ethernet portja.
 
Megoldást jelent mindenhol Magyarországon, olyan helyeken is ahol más technológiával nem lehet megoldani a szélessávú internet kapcsolatot, vagy a meglévő szolgáltatások akadoznak, gyenge minőségűek.

 

Internetezzen ezentúl mindenhol, az ország egész területén!
Próbálja ki a szélessávú internet előnyeit ott is, ahol erre egyáltalán nem volt lehetőség, és ott is, ahol csak körülményesen, akadozva volt elérhető az internet.

 

A lenti árak csak egy részét képzik a díjcsomagoknak, kérem érdeklődjön telefonon vagy látogassa meg www.vannet.hu oldalt.

 


 

Miért jobb a vanNET műholdas internet szolgáltatása, mint a hagyományos internet szolgáltatások?

  • Mert bárhol használható, bárhol működik. - Nem kell hozzá vezetékes-telekommunikációs infrastruktúra.

  • Meglévő hálózatok kiegészítéseként is használható - Költöztethető.

  • Léteznek mobil eszközök (autóra, hajóra).

Miért jobb a műholdas internet a mobilinternetnél?

  • Mobil internet leginkább a nagyvárosokban érhető el megfelelő minőségben (3G). Nagyon sok helyen a mobilinternet sem jelent megoldást a ki nem épített vezetékes internet hálózatra.

  • Mobilinternethez magas beruházási költségek szükségesek bizonyos domborzatilag elzárt részek lefedéséhez (adótornyok építése). Sok esetben azonban még ez sem elég.

  • Mobil internetnél a hangátvitel (telefonálás) priorizált a hálózatban, így egy adott cella terheltsége esetén a telefonszolgáltatás kap elsőbbséget az adatátvitel, internet elérés helyett.

Bár szolgáltatásunk széles körben jelent megoldást internet elérési problémákra, mégis szükséges személyre szabott ajánlatokról beszélni. Az üzleti életben nélkülözhetetlen az internet léte.

A vanNET kétirányú műholdas internet szolgáltatása kiváló megoldást jelenthet:

  • Olyan vállalkozások, önkormányzatok, magánszemélyek számára, akiknek a hagyományos internetszolgáltatók eddig nem tudtak megfelelő megoldást és kiesés mentes internet kapcsolatot biztosítani.
  • A településeken kívül eső telephelyekkel rendelkező vállalkozásoknak.
  • Olyan tevékenységet végzők számára, akik időről időre költöznek, de mégis egy megbízható internet szolgáltatót szeretnének.


A különféle tevékenységgel foglalkozó vállalkozások más és mást tartanak fontosnak egy internet hozzáférésnél.
Pl. valakinek a sávszélesség a fontos, valakinek azonban elegendő kisebb sávszélesség, viszont magasabb rendelkezésre állást követel meg. Mindez természetesen egyszerre jellemzi a műholdas internet szolgáltatásunkat.

VanNet

You must have the Adobe Flash Player installed to view this player.Oldalainkat 11 vendég és 0 tag böngészi