Durván csökkenti majd az otthoni áramszámlát, amiv...
2016 szept. 26 - 09:12

Elon Musk október végén rántja majd le a leplet a Tesla rendszeréről, ami a háztartások ingyenes energiával való ellátására találtak ki.

BŐVEBBEN
Súlyos gondatlansággal vádolják a Yahoo-t
2016 szept. 26 - 07:11

Súlyos gondatlanság vádjával beperelte pénteken a Yahoo amerikai internetes céget egy ügyfele, miután a társaság az előző nap bejelentette, hogy 2014 végén ellopták tőle legalább 500 millió ügyfelének a személyes adatait.

BŐVEBBEN
Két új funkció is jön a Facebook Messengerbe, és m...
2016 szept. 26 - 07:08

Elkezdték tesztelni azt a funkciót a Facebook üzenetküldő alkalmazásában, amellyel egy rövidítéssel és egy gombnyomással pénz kérhető és utalható. Emellett a szavazás funkciót is próbálgatják már a Messengerben.

BŐVEBBEN
A sima konnektorból is jöhet otthon az internet, m...
2016 szept. 26 - 07:07

A vezetékes kapcsolódás továbbra sem halott, és akár a wifivel is remekül együtt tud élni. Kipróbáltuk, hogy milyen az, amikor az otthoni elektromos hálózaton keresztül internetezünk.

BŐVEBBEN
A következő mobilja kétkamerás lesz
2016 szept. 26 - 07:05A következő mobilja kétkamerás lesz

Az okostelefonok kamerái elképesztő dolgokra képesek manapság, bár már kezdik elérni fizikai határaikat. Hiába próbálkoznak a gyártók, a végtelenségig nem lehet növelni a képminőséget, ha adott annak a helynek a nagysága, ahová a kamerát be kell zsúfolni.  [ ... ]

BŐVEBBEN
Az iPhone 7 miatt siettették a Note 7 megjelenését...
2016 szept. 23 - 16:47

A Samsung ráadásul mindent házon belül akart megoldani, ami problémákhoz vezetett. 

BŐVEBBEN
Milliomos fejlesztő pénzelte a Trump-párti mémkamp...
2016 szept. 23 - 16:46

A 24 éves Palmer Luckey két évvel ezelőtt adta el az Oculus Riftet gyártó cégét a Facebooknak, és a nagyjából 700 millió dolláros vagyonnal rendelkező férfiról most kiderült, hogy a pénzéből szívesen áldozott a Hillary Clintont rossz fényben feltüntető, mocskolódó kamp [ ... ]

BŐVEBBEN
Befolyásolási botrányba keveredett a YouTube
2016 szept. 23 - 13:21

Három csatornatulajdonos interjút készíthetett Jean-Claude Junckerrel, de a kérdéseket a videomegosztó platform igyekezett finomítani. A YouTube visszautasította a vádakat.

BŐVEBBEN
Milyen a nyilvános Facebook-profilom?
2016 szept. 23 - 13:18Milyen a nyilvános Facebook-profilom?

Valószínűleg a felhasználók többségének fogalma sincs arról, hogy mit látnak azok a Facebook-profiljából, akik nem az ismerősei. Lehet, hogy ön is túl sok személyes információt oszt meg másokkal. Ha nem állítja be azt, hogy mi látható a nyilvános profilképén, elképz [ ... ]

BŐVEBBEN
Virtuális valósággal ösztönöz utazásra a Sygic...
2016 szept. 23 - 13:18

Megjelent a Sygic nevű virtuálisvalóság-alkalmazás, mely még elindulás előtt sikerül feltérképezni az úti célt, vagy éppen kiválasztani azt. Ez az első virtuális valóságot nyújtó utazási alkalmazás.

BŐVEBBEN
Sokan bedőltek a veszélyes pokémonoknak
2016 szept. 23 - 07:34

A Kaspersky Lab szakértői felfedeztek egy rosszindulatú applikációt, a Guide for Pokémon Go-t a Google Play Áruházban, amely megszerezheti az Android-okostelefonok hozzáférési jogait. Ezeket kihasználva appokat telepíthet, törölhet, valamint kéretlen hirdetéseket jeleníthet [ ... ]

BŐVEBBEN
Itt a HTC Desire 10 Lifestyle és Pro
2016 szept. 23 - 07:31

A tajvani gyártó új külalakot ötvöz két eltérő hardverrel, a középkategóriát célozva meg. 

BŐVEBBEN
Ez az Instagram-tipp sokaknak hasznos lehet
2016 szept. 23 - 07:30

Nem feltétlenül kell minden fotót azonnal megosztania Instagramon, a szerkesztett képeket piszkozatként el is mentheti magának. Mutatjuk, milyen egyszerű.

BŐVEBBEN
Ez az oldal 3 mp alatt megmondja egy fotójáról, me...
2016 szept. 23 - 07:27

Egy olyan szoftvert készítettek amerikai kutatók, amely nagy pontossággal képes megmondani egy fotóról, hogy az mennyire emlékezetes vagy éppen felejthető mások számára.

BŐVEBBEN
Félmilliárd Yahoo-felhasználó adatait lopták el 20...
2016 szept. 23 - 07:23Félmilliárd Yahoo-felhasználó adatait lopták el 2014-ben

Körülbelül 500 millió Yahoo-felhasználó személyes adatait lopták el hackerek 2014-végén -jelentette be a Yahoo. A cég szerint a hackerek a félmilliárd fiók feltörésével olyan személyes információkhoz jutottak hozzá, mint a születési dátum, az e-mail cím, a jelsza [ ... ]

BŐVEBBEN
Hivatalosan is bemutatkozott a LeEco Le Pro 3
2016 szept. 22 - 15:29

A korábban "LeTV" néven ismert LeEco újabb telefonnal rukkolt elő, ami kedvező áron kínál bivalyerős hardvert, nagyfelbontású kamerát, és hatalmas akkumulátort.

BŐVEBBEN
Az Intel kivonul Magyarországról
2016 szept. 22 - 15:26

Az Intel kivonul Magyarországról, ahogy Európában is több helyütt felszámolja a képviseletet.

BŐVEBBEN
Egy ilyen kis lakásfigyelő kamera mindenkinek jól ...
2016 szept. 22 - 15:25

A Flex egy tenyérben is elférő, bel- és kültéren egyarány jól használható eszköz. Kicsi, vízálló és HD minőségben rögzít.

BŐVEBBEN
Néhány hét múlva kapható lesz Marty McFly önbekötő...
2016 szept. 22 - 15:22

A Nike végre bejelentette, hogy mikortól lesz megvásárolható az önbekötős sportcipő, amelyet a Vissza a jövőbe film második része óta várnak a trilógia rajongói. A gyártó is évek óta ígérgeti, több prototípust is gyártott már, de eddig semmi nem történt.

BŐVEBBEN
Egyhavi villanyszámlát spórol meg az LG új hűtője...
2016 szept. 22 - 07:18

Egyhavi villanyszámlát is meg lehet spórolni az LG új, energiahatékony hűtőjével, amit a cég hangzatos szavak helyett egy Guinness-világrekorddal bizonyított.

BŐVEBBEN
Nem használható idegen tinta a HP nyomtatóival
2016 szept. 22 - 07:16

A cég letiltotta a harmadik féltől származó kellékeket, és ezt időzítve rakta be régebbi meghajtóprogramokba.

BŐVEBBEN
Térkép: ide fog lezuhanni a Földre a 8 tonnás kína...
2016 szept. 22 - 07:15

Kína első űrállomását még 2011 szeptemberében indították Föld körüli pályára, néhány hónapja leállt, azóta nincs fölötte irányításuk a szakembereknek. Most kiszámolták, hogy nagyjából hova fog lezuhanni.

BŐVEBBEN
Itt van Mark Zuckerberg óriási bejelentése, az egé...
2016 szept. 22 - 07:13

Hárommilliárd dollárt, azaz 825 milliárd forintot ajánlottak fel orvosi célra. Az összeg nagy, de van mögötte egy terv is. Egy elég merész céllal.

BŐVEBBEN
Mégis ingyenes lesz a roaming Európában
2016 szept. 22 - 07:11Mégis ingyenes lesz a roaming Európában

Eltörlik a kilencvennapos korlátot az európai roamingnál, ezt a javaslatot tette az az Európai Bizottság – jelentette be Andrus Ansip digitális piacért felelős uniós biztos. A javaslat szerint 2017 júniusától megszűnik a roamingdíj az uniós felhasználóknak az Eur [ ... ]

BŐVEBBEN
Hekkelje meg az életét!
2016 szept. 22 - 07:07

Hallotta már, hogy az átlagember az agykapacitásának csak a 10 százalékát használja ki? Felejtse el, ez egy hülyeség. Viszont a különféle kütyük, online szolgáltatások esetében meglepően igaz – a legtöbben csak a töredékét használják ki annak, amit azok valójában [ ... ]

BŐVEBBEN
Európába is eljött a sci-fikben látott beléptetőre...
2016 szept. 21 - 16:12

A Fujitsu Európába is elhozta csúcstechnológiás azonosítórendszerét, ami vénamintázat alapján azonosítja a felhasználót.

BŐVEBBEN
Csak három ember választja el az álommunkától
2016 szept. 21 - 16:10

Régen úgy tartották, hogy hat ember kell ahhoz, hogy valamelyik ismerősünk ismerősének az ismerősén keresztül eljuthassunk egy kívánt személyhez, ez lehet akár Barack Obama amerikai elnök is. Az internetes közösségi oldalak korában viszont annyira sűrűvé váltak a hálózato [ ... ]

BŐVEBBEN
A fő tevékenységeire koncentrálna a Samsung
2016 szept. 21 - 16:07

A dél-koreai konszern számos részvényétől válik meg, nem kis részben a Note 7 bukta miatt szükségük pénzre

BŐVEBBEN
Villámgyorsan terjed az Apple új rendszere
2016 szept. 21 - 12:10

Mindössze egy hete érhető el az iOS mobiloperációs-rendszer legfrissebb verziója, de már a kompatibilis eszközök harmadán fut, derül ki egy friss felmérésből.

BŐVEBBEN
A WebVR segítheti áttöréshez a virtuális valóságot...
2016 szept. 21 - 11:59

A technológia elterjedéséhez hiányoznak az alkalmazások és az egyszerű kezelhetőség.

BŐVEBBEN

DOOM 4.

You must have the Adobe Flash Player installed to view this player.
 • Ha az orvvadászatra gondolunk, mindenkinek elsősorban a nagy növényevő emlősök, például az elefántok vagy az orrszarvúk jutnak az eszébe. Holott van egy nem kevésbé különleges, félénk állat, amelyet Ázsiából már szinte teljesen kiirtottak, és most Afrikában folyik a pusztítása. Ez a tobzoska.

 • Összeomlott a Marokkó egyik természeti csodájának számító legzirai sziklaívek egyike, a kettő közül a látványosabb.

 • Megkezdte működését vasárnap Kínában a világ legnagyobb egytányéros rádiótávcsöve, az 500 méter átmérőjű Aperture Spherical Telescope, amely távoli csillagok, galaxisok és esetleges földönkívüli civilizációk jeleit kutatja.

 • Akkor lesz egy gyerekből sikeres felnőtt, ha az akadémikus műveltség mellett olyan hétköznapi ismereteket is elsajátít, amelyeket a való életben kamatoztathat, a kerékcseréről az újraélesztésen át a főzésig.

 • Öt tárgyalási nap után 1949. szeptember 24-én Rajk László és társai büntetőperében a Budapesti Népbíróság különtanácsának elnöke, dr. Jankó Péter, a hírhedt vérbíró, kihirdette a lényegében Rákosi Mátyás által megírt ítéletet. A Rajk-per egyfajta betetőzése volt annak az 1945 nyarától kibontakozó gátlástalan és eszközökben nem válogató folyamatnak, amely 1949-re a...

 • A NASA/ESA Hubble űrteleszkópja színpompás képet készített egy a napunkhoz hasonló csillag utolsó erőfeszítéseiről.

 • A 67/P Csurjumov/Geraszimenko nevű üstökösre zuhanva fejezi be küldetését a Rosetta űrszonda szeptember 30-án, még az irányított esés közben is képeket készít, adatokat küld a földi irányítóközpontba - közölték az Európai Űrügynökség missziózáró eseményén a németországi Darmstadtban.

 • Megfejtették az ívás ideje alatt a nőstényeknek éjjelente túlvilági hangon előadott énekkel udvarló hím ragyáshalak titkát.

 • A macskák sokak kedvencei és rengeteg örömteli percet szereznek az embereknek. Ugyanakkor a macskák nemcsak kedves, simogatni való, doromboló szőrgombócok, hanem rendkívül ügyes és vérszomjas ragadozók is. Ráadásul ragadozó ösztönük akkor sem csillapodik, ha házban tartják őket, és sosem éheznek. Amint kikerülnek a szabadba, rögtön átvedlenek kegyetlen sportvadásszá, és nem...

 • Magyar kutatókat is díjaztak idén anti-Nobel-díjjal: egy nemzetközi kutatócsoport tagjaiként felfedezték, hogy a világos szőrű lovak kevésbé vonzzák a bögölyöket, a szitakötők pedig végzetes vonzalmat éreznek a fekete sírkövek iránt. A 2016-os IgNobel-díjakat csütörtök este adták át az amerikai Harvard Egyetemen.

 • Öt botswanai nőstény oroszlánnak sörénye nőtt, és úgy is kezdenek viselkedni, mint a hímek. Az egyikük például már nőstényekkel is próbált közösülni – derítette ki egy új kutatás.

 • Óva intenek a brit szakértők a ráncos, nyomott orrú kutyáktól, ugyanis ezek a fajták eleve hajlamosabbak bizonyos betegségekre, és ahogy egyre nő a kereslet irántuk Nagy-Britanniában, úgy a profitorientált, felelőtlen szaporítók kezei közül is egyre betegesebb példányok kerülnek ki.

 • Egy új képalkotó technológia, egy különleges digitális szkenner segítségével sikerült megfejteni egy mintegy 2000 éves tekercs elszenesedett darabjának titkát, amely sérülékenysége miatt évtizedeken át feküdt egy izraeli raktárban: ez az Ótestamentum valaha talált legkorábbi leiratának részlete.

 • Alighogy megszoktuk a négy új elem végleges nevét a periódusos rendszerben, máris egy minden eddiginél nagyobb mértékű változásra kell felkészülnünk.

 • Meglehetősen ügyesek vagyunk történelmünk megőrzésében hangban, képekben vagy akár tapintható formában. A régi receptek meglehetősen jól képesek közvetíteni az ízeket, de ritkán – ha egyáltalán – gondolunk arra, hogy konzerváljuk a körülöttünk örvénylő szagokat. Ezen próbál változtatni egy brit kutatónő.

 • RANDOM SEXY GIRL

  image-027.jpg

  LÁTOGATÓI SZÁM

  5163547
  MA
  TEGNAP
  EZEN A HÉTEN
  MÚLT HÉTEN
  EBBEN A HÓNAPBAN
  MÚLT HÓNAPBAN
  ÖSSZESEN
  147
  59
  206
  160988
  1353
  1559
  5163547
  Your IP: 54.196.223.42
  Server Time: 2016-09-26 10:43:33

  Oldalainkat 1 vendég és 0 tag böngészi